Eveniment

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

perchezitii-DIICOT24 de grame de cannabis, 7.000 de lei şi un cântar electronic au fost ridicate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Teleorman şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma efectuării a două percheziţii în municipiul Bucureşti, la domiciliul unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi la locul de muncă al acesteia./ Cei doi bărbaţi bănuiţi în cauză au fost arestaţi.

La data de 19 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Teleorman au efectuat două percheziţii în municipiul Bucureşti, respectiv la un punct de lucru al unei firme de transport public şi la domiciliul unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 24 de grame de cannabis,7.000 de lei şi un cântar electronic.

Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie – mai a.c., doi bărbaţi, de 22 de ani, unul din Bucureşti şi altul din comuna Botoroaga, judeţul Teleorman, ar fi vândut cannabis în Bucureşti, atât la locul de muncă al unuia dintre ei, respectiv la punctul de lucru al unei firme de transport, cât şi la domiciliul acestuia.

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc, iar ulterior au fost prezentaţi magistraţilor de la Tribunalul Teleorman, care au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.