Eveniment

Percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi din Salcia

perchezitii-DIICOTPoliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Roşiorii de Vede sprijiniţi de luptători din cadrul SAS au executat o percheziţie domiciliară în locuinţele a doi bărbaţi, în vârstă de 47, respectiv 77 ani, ambii din comuna Salcia, judeţul Teleorman, primul fiind principalul suspect în tâlhăria comisă asupra unei femei în vârstă de 82 de ani din comuna Călmăţuiu, judeţul Teleorman în noaptea de 26/27.09.2014.

În fapt, o persoană necunoscută, având faţa acoperită, a intrat în locuinţa părţii vătămate, printr-o fereastră şi i-a sustras din locuinţă o căldare de aramă având capacitatea de 60 litri, 48 sticle PET ulei de 1 litru şi mai multe produse alimentare.

De la locuința bărbatului în vârstă de 77 de ani a fost ridicată o căldare din aramă, despre care acesta a declarat că a cumpărat-o de la bărbatul în vârstă de 47 de ani şi pe care partea vătămată a recunoscut-o ca aparţinându-i.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autorul tâlhăriei este bărbatul de 47 de ani, din comuna Salcia, sat Tudor Vladimirescu, față de care s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prev.și ped. de art. 234 alin.1, lit.c și d, din noul C.p.p., și depus în C.R.A.P. Teleorman, Parchetul de pe lângă Judecătoria mun. Roșiorii de Vede dispunând măsura arestării preventive.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.