Eveniment

Perchezitii in Teleorman. Mascatii au luat cu asalt magazinele Proinvest şi alte societăţi comerciale

In dimineata zilei de miercuri, 24 septembrie, sediile magazinelor Proinvest din Alexandria au “primit” vizita, deloc placuta, a procurorilor DNA.  Mascatii au descins inca de la primele ore ale diminetii, perchezitiile  fiind in derulare.

Potrivit DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2012 – 2014, a unor infracțiuni asimilate infracţiunilor de corupţie şi de evaziune fiscală cu componenta transfrontalieră, prejudiciul estimat fiind de de peste 1.000.000 euro.

În dimineaţa zilei de 24 septembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 10 locații situate în judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, la sedii şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, precum și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Potrivit unor surse, percheziţii sunt efectuate şi la deputatul PSD, Adrian Simionescu, în Turnu Măgurele, însă deputatul neagă orice implicare. Contactat telefonic, Adrian Simionescu a spus că “la mine nu a venit nimeni. Nu ştiu despre ce este vorba. Eu sunt la Turnu Măgurele.”

Acţiunea a fost finalizată în jurul orelor 8.30, fără ca vreo persoană să fie “invitată” la sediul DNA; în schimb, au fost ridicate foarte multe cutii, care conţineau, probabil documente.

mascatimascati3 DSC_4680L DSC_4681L DSC_4688L DSC_4689L DSC_4690L

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.