Eveniment

Percheziţii în Alexandria; mascaţii au descins în mai multe zone din municipiu

Mascaţii au luat cu asalt mai multe zone din Alexandria, în această dimineaţă, în cauză fiind vizate, potrivit unor surse, infracţiuni de crimă organizată si spalare de bani.
Acţiunea este derulată de Poliţia Română, iar IPJ Teleorman asigură suportul cu lucrători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.
Printre numele vizate de actiunea procurorilor DIICOT se regasesc cele ale unor oameni de afaceri cunoscuti din Alexandria, precum Razvan Intim, “Papi” si  Stoica. Astfel, proprietarul unor afaceri infloritoare, din domeniul transporturi, dezmembrari auto sau imobiliar, Razvan Intim, a fost, se pare, retinut si dus la audieri.  Acesta ar fi acuzat că ar controla o grupare de crimă organizată, specializată în infracțiuni informatice, iar o parte din banii obținuți ar fi fost folosiți pentru afacerile deținute.
Mascații au luat cu asalt astăzi mai multe imobile din Alexandria, în zona blocurilor 800, în zona Baiul, în zona Peco, locuri în care mai mulți membri ai rețelei acționau. De aici au fost ridicate laptopuri și hard disk-uri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.