Eveniment

Percheziţii de amploare la sediile unei societăţi de asigurări. Mai mulţi angajaţi, acuzaţi de abuz în serviciu

Procurorii au efectuat, miercuri, percheziţii la 49 de sedii ale unei societăţi de asigurări, respectiv Omniasig, din Bucureşti şi din ţară, percheziţii care au avut loc inclusiv în Teleorman. Ancheta vizează săvârşirea de către mai multe persoane, angajate ale societăţii respective, a unor infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual. În cauză a fost începută urmărirea penală.

Potrivit Parchetului General, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea de către mai multe persoane a unor infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual, pentru care a fost începută urmărirea penală.

“În cursul acestei zile (n.r. – miercuri, 14 mai), ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii simultane în 49 de locaţii (sedii centrale şi sucursale ale unei societăţi de asigurare), situate pe raza municipiului Bucureşti şi a tuturor judeţelor din ţară”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul General. De menţionat că astfel de percheziţii au avut loc şi la sediul societăţii Omniasig din Teleorman, la acestea procurorii apelând şi la sprijinul poliţiştiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Teleorman.

“La desfăşurarea acestor activităţi, procurorii beneficiază de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară (fiind angrenaţi aproximativ 100 de poliţişti) din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigare a Fraudelor, precum şi de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii”, se mai arată în comunicatul Parchetului General. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.