Eveniment

Percheziţii cu mascaţii la unele firme ale lui Niţulescu

DSC_0807În urma unor informaţii ajunse la organismele de control centrale prin diverse canale, miercuri, au fost efectuate mai multe percheziţii cu mascaţi de către o echipă de control de la Inspectoratul General de Muncă şi Inspectoratul Bucureşti, conduse de cei doi inspectori şefi. Tema a fost una mai veche care s-ar regăsi la firmele din compania Venus a d-lui Niţulescu, respectiv munca la negru. Au fost perchiziţionate fabrica de pâine şi moara de la Nanov, dar şi fabrica de tricotaje de la Roşiorii de Vede. Şi se pare că rezultatele acestor percheziţii au fost destul de reale, domnul Niţulescu fiind chemat să dea unele declaraţii, inclusiv la Poliţia Teleorman. De asemenea, se mai spune că la Roşiorii de Vede, s-ar fi tras şi câteva focuri de pistol, spun sursele prezente la faţa locului. Ce este sigur este faptul că atât în unităţile de panificaţie, cât şi în cele de tricotaje, munca la negru este în floare în toată ţara. (SRS)

3 Comments

 1. un frate de credinta

  Da domnul sau doamna trica are dreptate.
  Il cunosc pe Ciobanu din perioada cand lucra la Electrica ca sef de coloana auto.
  Un traiseist din punct de vedere politic si profesional.
  Ai UITA CUM VORBEAi DE DOMNUL DRAGNEA IAR ACUM PRIN INTERMEDIUL LUI MIRCEA DUMITRESCU A TRECUT LA PSD.
  Cat a fost Izina prefect te purtai cu doamna Nina izina cu manusi. A PICAT IZINA ca prefect l-ai adus pe Dinca Viorel(pocait din Contest-Bragadiru) adjunct la ITM,l-ai cununat si …gata.
  Pacat ca cei de la PSD nu si-au dat sema ce fel de om esti -alcolic dupa privire si lipsit de caracter dupa comportament.
  Vicepremieru Dragne a primit un raport de la Plosca si Orbeasca despre tine si in curand iti vei semna sentinta!!!!!!!!!!!!!!

 2. De ce oare ITM teleorman nu a facut astfel de controale la firmele domnului Nitulescu si a trebuit sa vina cei de la Bucuresti?!
  raspunsul este simplu- Viorel Emil Ciobanu directorul general de la ITM Teleorman este omul lui Nitulescu!!!!!!!

 3. De ce era necesara precizarea ca munca la negru este in floare in toata tara? Spera cel care a publicat stirea ca va mai drege busuiocul? Nu d-lor nu va mai faceti iluzii,justitia este obligata sa-si faca datoria si nu de la noi ci de la familia in care am intrat! Asa ca si voi jurnalistilor si cei care vor mai incalca legile, sa intelegeti ca nu mai exista ingaduinta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.