Social

Penultima serie de bilete de tratament a fost distribuită pensionarilor teleormăneni

Casa Judeţeană de Pensii Teleorman a început distribuirea biletelor de tratament repartizate automat pensionarilor teleormăneni, seria 18  – 2016, lista cu repartizarea în stațiuni fiind afișată la sediul CJP Teleorman, precum și pe pagina de internet a instituției. De precizat că aceasta este penultima serie de bilete de tratament alocată pensionarilor teleormăneni pentru anul 2016, ultima serie din acest an fiind programată pentru plecarea pensionarilor în stațiuni începând cu data de 29 noiembrie 2016.

Prezentarea pensionarilor în staţiuni se va face în intervalul 13 – 16.11.2016. Pentru această serie, pensionarilor din Teleorman le-au fost repartizate 167 bilete. Pensionarii care se regăsesc pe lista CJP Teleorman și cărora li s-au repartizat locuri în stațiunile de tratament balnear în această serie se pot prezenta la sediul Casei Județene de Pensii pentru a intra în posesia biletelor de tratament.

Biletele au fost alocate automat în stațiuni precum Slănic Prahova, Olăneşti, Herculane, Căciulata, Govora, Felix, Covasna, Călimăneşti, Amara, Tuşnad, Mangalia, Techirghiol, Vatra Dornei sau Pucioasa. Potrivit Casei de Pensii Teleorman, biletele de tratament din seria 18 – 2016 rămase disponibile vor fi valorificate în data de 8 noimebrie 2016. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.