Politic

Pentru Consiliul Judeţean, PNL validează primii 11 candidaţi de pe listă

Pentru cele 11 mandate de consileri judeţeni câştigate de PNL la scrutinul de duminică, 5 iunie, vor fi validaţi primii 11 candidaţi de pe listă, susţine Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman.

„Am obţinut 11 mandate de consilieri judeţeni şi, din partea PNL, să nu mai existe discuţii şi speculaţii pe această temă, vreau să fie clar că vor fi validaţi pentru Consiliul Judeţean primii 11 candidaţi de pe listă”, a declarat Eugen Pîrvulescu, co-preşedintele PNL precizând, totodată, că îşi va asuma rolul de lider al opoziţiei liberale în Consiliul Judeţean.

Aşadar, din partea PNL, vor merge în Consiliul Judeţean pentru următorii patru ani: Eugen Pîrvulescu, Marin Ţole, Alexandru Iliescu, Adrian Bădulescu, Mihai Ştefan, Maria Stoian, Cătălin-Marian Burcescu, Oana- Raluca Fedeleş, Petre Ion, Vrăjitoarea Emilian şi Teodor- Cătălin Vătafu.

Dintre cei 11 liberali care vor fi validaţi, trei fac parte din actuala legislatură, respectiv Alexandru Iliescu, Petre Ion şi Emilian Vrăjitoarea, ceilalţi opt fiind la primul mandat. Nume vechi în Consiliul Judeţean, ca Ilie Bălan sau Adrian Savu, nu s-au regăsit pe lista de candidaturi a liberalilor pentru noi mandate de consilieri judeţeni. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. alba ca zapada

    pana cand acest mosuletz de 70 ani cu un sugar acasa pe nume ALISANDRU ILIESCU. du-te bre acasa si lasa-ne. PNL PARTID PLIN DE PATACHINE CA ASTA. DNA ce mai astepti ?

  2. Bratianu

    Iar Mascaricii Ilisexu si Vrajitoarea-Analfabetul!!!!!?????Ce partid de ultra rahat este PNL, cu mortaciunile acestea!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.