Politic

Pentru ce au votat politicienii teleormăneni?

alegeriAdrian Ionuţ Gâdea, preşedintele CJ Teleorman: „Am votat cu gândul şi speranţa că vom avea un preşedinte mai bun decât cel de până acum, un preşedinte care ne va ajuta să realizăm mai multe programe şi proiecte pentru dezvoltarea judeţului, asigurarea resurselor financiare necesare pentru învăţământ şi sănătate şi, sigur, pentru a crea mai multe locuri de muncă în principal pentru tineri”.

Carmen Daniela Dan, prefectul judeţului Teleorman: „Am votat pentru o Românie nouă, o Românie a românilor care vor să muncească la ei acasă, să-şi realizeze visurile aici în ţara lor. Am votat pentru dezvoltarea economică a ţării, care să dea posibilitatea tinerilor să se realizeze aici în România. Am votat cu gândul că noul preşedinte ne va ajuta să continuăm programele începute şi să avem alte noi pentru dezvoltarea tuturor localităţilor teleormănene”.

Victor Drăguşin, primarul municipiului Alexandria: „Am votat cu cel care, de când este în fruntea Guvernului ne-a ajutat să realizăm mai multe programe în Alexandria, a demonstrat că este aproape de oameni şi vrea schimbarea politicii astfel încât toţi românii să fim uniţi, să mergem cu schimbarea până la capăt. Sunt mândru că am putut să votez cu un adevărat român”.

Cristian Duică, primarul municipiului Roşiorii de Vede: „Ca şi primar PSD, am votat, bineînţeles, cu cel mai bun candidat dintre toţi cei 14 care sunt pe buletinul de vot. Sunt convins că în următorii ani vom avea mai multe programe de dezvoltare a infrastructurii din municipiul Roşiorii de Vede şi vom avea resurse financiare pentru finanţarea învăţământului şi a sănătăţii şi chiar pentru noi locuinţe pentru tineri, odată cu mai multe locuri de muncă”.

Petre Pîrvu, primarul oraşului Zimnicea: „Am votat pentru schimbare, pentru linişte şi înţelegere, pentru ca toţi oamenii să fie uniţi şi să aibă acelaşi scop, să muncească în România şi să câştige cel puţin un salariu decent. Am votat pentru dezvoltarea oraşului Zimnicea, prin noile proiecte şi programe pe care preşedintele României, care va ieşi în urma votului de astăzi sau din 16 noiembrie, le va lansa împreună cu Guvernul ţării”.

Nicolae Bădănoiu, primarul oraşului Videle: „Am votat pentru ce este mai bun pentru ţară şi, implict, pentru oraşul nostru, respectiv programele de dezvoltare ale României, prin care şi noi ne vom înscrie pe un nou drum de modernizare a întregii infrastructuri a oraşului, de la cea stradală la cea din învăţământ şi sănătate, dar şi pentru condiţii mai bune în mediul de afaceri, astfel încât şi la Videle să avem mai multe locuri de muncă, oamenii să aibă mai multe resurse de venituri pentru un trai cel puţin decent. Sunt sigur că ţara se va dezvolta mai bine dacă PSD-ul va cîştiga alegerile prezidenţiale, lucru de altfel demonstrat în ultimii doi ani de când suntem la guvernare”.

Nedea Simion, primarul comunei Vităneşti: „Am votat pentru o nouă politică, una care să ne unească şi să ne pună la muncă, astfel încât să reuşim să facem mult mai mult decât am făcut până acum pentru populaţia din toate comunele ţării. Am votat pentru noi toţi, pentru că şi oamenilor din comuna noastră să le fie mai bine”.

Sandu Vîlcu, primarul comunei Nenciuleşti: „Am votat pentru un nou preşedinte, care sigur va fi mai bun decât cel de până acum. Am votat pentru candidatul  care a dovedit că este omul care lucrează pentru ţară, pentru toţi locuitorii României, fie ei tineri sau vârstnici. Am votat pentru bunăstarea fiecărui om din comuna Nenciuleşti”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.