Politic

Pentru ce au votat candidaţii ARD

Candidatul ARD în Colegiul 2 Senat, Marin Ţole, a votat în jurul orei 8.30, la secţia organizată la Grădiniţa nr. 10 din municipiul Alexandria. La ieşirea de la urne, Marian Ţole a declarat: “Am votat pentru viitorul Teleormanului, al Alexandriei cu speranţa că lucrurile pentru cei tineri nu numai că se vor îndrepta, ci vor fi de bun augur. Am votat pentru locuri de muncă, atragerea de investitori străini, dar şi autohtoni pe raza judeţului Teleorman şi în special în Alexandria, concomitent cu acele facilităţi fiscale prevăzute în programul nostru de Guvernare”.

O oră mai târziu, tot la Grădiniţa nr. 10, din Alexandria, a votat şi Adrian Florescu, candidatul ARD în Colegiul 3 Camera Deputaţilor. Acesta a susţinut că a votat “pentru ca judeţul Teleorman să revină teleormănenilor, pentru ca instituţiile statului să redevină puternice şi România să parcurgă acelaşi drum ca până acum 7 luni, către Uniunea Europeană şi Alianţa Nord Atlantică”. “Facem parte din aceeaşi familie şi trebuie să mergem alături de ţările Uniunii Europene pe acelaşi drum”, a mai spus Florescu.

Marian Zlotea, candidat ARD în Colegiul 3 Senat, a votat în jurul orei 12.30, la Mavrodin. Acesta a declarat că a mers la vot cu gânduri de bine pentru teleormăneni, pentru care trebuie făcut ceva neapărat. “Sunt mulţi oameni săraci, oameni amărâţi. Sper să obţin un mandat pentru a-i ajuta, pentru a putea face ceva pentru aceşti oameni”. În ce priveşte prezenţa la vot, Marian Zlotea consideră că este mai mare decât în 2008, însă nu s-a putut pronunţa dacă acest lucru este de bun augur pentru formaţiunea pe care o reprezintă. “M-aş bucura să avem o prezenţă cât mai mare la vot, oamenii să vină într-un număr cât mai mare să-şi exercite acest drept, însă să o facă din proprie iniţiativă”, a mai spus acesta. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.