Sport

Pentru că nu depusese toate documentele pentru baraj, Andrias Andrăşeşti a primit răgaz de la FRF 48 de ore!

În ultimul timp s-a tot vorbit despr barajul pentru promovare în Liga a 3-a dintre campioanele judeţene din Teleorman (FCM Alexandria) şi Ialomiţa (Andrias Andrăşeşti). Cele două echipe, dar şi celelalte 40 de echipe din ţară care urmează să participe la barajul pentru promovare în Liga a 3-a, au avut termen pentru depunerea documentelor necesare participării la jocurile de baraj (Certificat de identitate sportivă – CIS, plus suma aferentă baremului de arbitraj, de 3000 lei) până la data de 13 iunie (luni). În timp ce FCM Alexandria, dar şi alte echipe, a respectat termenul iniţial acordat de FRF şi a prezentat documentele solicitate, alte câteva echipe, mai “cu moţ”, sau pur şi simplu cu probleme din punct de vedere juridic, au întârziat în acest sens. Pentru ca toate jocurile programate în cele două manşe – pe 18 şi 25 iunie 2016 – să se dispute conform programării, se pare că FRF a acordat un nou termen pentru depunerea documentelor respective. Astfel, din surse cât se poate de credibile, Andrias Andrăşeşti, echipă care mai are unele probleme legate de documentele cerute de FRF pentru participarea la baraj (dar şi alte echipe), a fost păsuită cu 48 de ore, pentru a aduce documentele solicitate. Adică, termenul limită ar fi fost miercuri, 15 iunie a.c., abia după aceea urmând să se ia o decizie finală cu privire la promovarea, sau nu, a jocului de baraj dintre FCM Alexandria şi Andrias Andrăşeşti.

“Personal, nu-mi convine situaţia, pentru că nu ştim nici acum, cu certitudine, dacă se va juca, şi nici nu cred că este normal. Oricum, noi ne vom pregăti pentru joc, nu este treaba noastră ce se întâmplă cu cei din Ialomiţa. Noi ştim că sâmbătă trebuie să jucăm!” – Bogdan Ciobanu, preşedinte FCM Alexandria

“Din sursele noastre, termenul respectiv a fost prelungit cu 48 de ore, deoarece ar fi mai multe echipe în situaţia respectivă, iar Federaţia are tot interesul ca meciurile să se dispute. Nu comentez eu dacă este sau nu corect acest lucru, însă rămâne de văzut câte din echipele aflate în această situaţie îşi vor rezolva în două zile problemele” – Stan Prodan, preşedinte AJF Teleorman.

B.Pană

One Comment

  1. Fotbal Ialomita

    Corect, Andrias nu se va prezenta la baraj!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.