Eveniment

Pentru aproximativ 2 luni, circulația pe Podul de peste râul Vedea va fi restricționată pentru reabilitare

Începând cu data de 02.08.2016, au loc lucrări de reabilitare la Podul de peste râul Vedea, pe Drumul European 70, la intrarea, respectiv ieşirea din Alexandria, estimate pentru o perioadă de 60 zile, fapt pentru care, circulaţia rutieră pe pod şi în zona podului se va desfăşura pe un singur sens de deplasare, accesul pe pod fiind reglementat de semafoare rutiere.

Potrivit IPJ Teleorman, pentru sensul de circulaţie care este închis, se realizează semnalizarea cu balize reflectorizante şi lumini galbene pe timpul nopţii. Serviciul Rutier Teleorman roagă toţi participanţii la trafic care tranzitează această zonă să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere de avertizare şi orientare, mai ales luminile roşii şi galbene ale semafoarelor.

Echipajele de poliţie rutieră ale serviciului de profil şi Biroului Rutier Alexandria vor monitoriza traficul rutier în zonă. Cetăţenii care doresc să evite zona pot folosi ca rută ocolitoare Varianta Ocolitoare a municipiului Alexandria, pe D.E.70. (C.P.)

4 Comments

  1. Intrebare,avem iluminat public pe pod,de ce nu se lucreaza si noaptea?

  2. Pt kkt asta de pod 2 luni?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.