Eveniment

Pensionări la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman

Doi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, între care prim-procurorul Lizica Nicolae, și-au încetat activitatea în ultima lună, ca urmare a pensionării, iar un al treilea se pregătește de ieșirea la pensie.

Pentru Victor Cristian Mitroi, procuror şef secţie judiciară, decretul de eliberare din funcție a fost semnat de președintele Klaus Iohannis și publicat în Monitorul Oficial pe data de 17 mai, în timp ce pentru Lizica Nicolae, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, decretul de eliberare din funcție, ca urmare a pensionării, a fost publicat în Monitorul Oficial marți, 15 iunie. Până la o nouă decizie în acest sens, proc. Cristian Petrică, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, exercită atribuțiile de prim-procuror.

Al treilea procuror care se pregătește de pensionare este Daniela Rădoi, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, înainte ca funcția să fie preluată de Lizica Nicolae. Pentru Daniela Rădoi, Secția de procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către președintele Klaus Iohannis a propunerii privind eliberarea din funcție, prin pensionare, începând cu data de 1 iulie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.