Eveniment

Pe toate drumurile din Teleorman se circulă, dar în condiţii de iarnă

Toate drumurile din Teleorman, atât cele judeţene, cât şi cele naţionale sunt deschise, însă se circulă în condiţii de iarnă

Se acţionează cu toate utilajele din dotare, astfel încât nu s-au înregistrat probleme deosebite, dar joi, ca şi pe parcursul zilei de miercuri, a nins în continuare aproape fără întrerupere. Din această cauză, circulaţia a devenit din ce în ce mai dificilă.

Prefectul de Teleorman împreună cu membrii Comandamentului de iarnă au stabilit direcţiile de acţiune corespunzătoare fenomenelor meteorologice prognozate, iar instituţiilor implicate li s-a cerut operativitate maximă în eventualitatea unor intervenţii. Directorul Secţiei Alexandria a Drumurilor Naţionale, Doru Grigore, a precizat în cursul zilei de joi că au fost deschise circulaţiei toate drumurile naţionale, iar dacă nu va viscoli nici un drum nu va fi înzăpezit, însă în caz de vânt puternic nu este exclus ca unele sectoare de drum, acolo unde au mai fost probleme, să fie închise circulaţioei. Nici pe drumurile judeţene, ieri la amiază nu era vreo problemă, toate traseele fiind practicabile, în condiţii de iarnă, ce-i drept, deoarece până în prânz, pe şoselele teleormănene era deja depus un strat de zăpadă cuprins între 1 şi 3 centimetri. Cum şi miercuri, dar şi joi a nins continuu şi utilajele cu lamă de deszăpezire au circulat la permanenţă pentru a menţine drumurile practicabile. (C.P.)

One Comment

  1. Ion Taranistul

    Normal ca se circula in conditii de iarna. Suntem in Decembrie. NU?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.