Politic

Pe surse: Subprefectul de Teleorman, Alexandru Ceciu, printre reprezentanţii Guvernului în teritoriu ce urmează să fie schimbaţi astăzi

UPDATE: În funcţia de subprefect urmează să fie numit Liviu Dumitraşcu, director executiv adjunct în cadrul AJOFM Teleorman. Cunoscut ca un apropiat al liberalilor din judeţ, Liviu Dumitraşcu a mai ocupat funcţia de prefect al judeţului în perioada iunie 2013 – martie 2014. După ce PNL a ieşit de la guvernare, Liviu Dumitraşcu a fost înlocuit de la conducerea instituţiei cu actualul prefect, Carmen Daniela Dan.

Încă de la instalarea Cabinetului Cioloş la Palatul Victoria, pe ordinea de zi şedinţelor de guvern, printre proiectele şi memorandumurile incluse, apare şi proiectul privind numiri/eliberări de prefecţi şi/sau subprefecţi. Până acum, nici prefectul şi nici subprefectul de Teleorman nu au făcut obiectul modificărilor făcute de premierul Dacian Cioloş în teritoriu, astfel că şi-au păstrat funcţiile.
Cu toate acestea, în şedinţa de Guverm de azi, 19 octombrie, premierul Cioloş va mai schimba o serie de prefecţi şi subprefecţi, printre care se află, se pare, şi subprefectul de Teleorman, Alexandru Răzvan Ceciu.
Alexandru Ceciu ocupă funcţia de subprefect al judeţului din iunie 2014, numirea sa fiind făcută în perioada guvernării Ponta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.