Politic

Pe surse – PLR vrea prefectura…

ica calotaDupă 16 noiembrie, dacă Victor Ponta cîştigă alegerile prezidenţiale, Tăriceanu va fi prim-ministru, iar PLR va intra la guvernare, cu miniştri, secretari de stat ş.a.m.d. Pe cale de consecinţă, organizaţiile teritoriale vor cere posturi în structurile locale şi judeţene. Pe surse, din discuţiile primare, se spune că PLR Teleorman ar vrea să-i ceară lui Tăriceanu postul de prefect sau cel puţin cel de subprefect şi alte câteva posturi de directori. Intrând puţin în folclorul local, nu mare ar fi surpiza dacă deputatul Calotă Ică Florică, preşedintele PLR Teleorman, va spune că „dacă la guvernare vom intra, prefectura voi solicita”. Mai pe înţelesul tuturor, va negocia ori postul de prefect ori pe cel de subprefect şi 2-3 posturi de directori de deconcentrate. Ca urmare, se anunţă schimbări în actuala “nomenclatură” locală…. Sigur, mai rămâne de văzut dacă şi Liviu Dragnea, aproape sigur, preşedinte al PSD, va fi de acord cu asemenea schimbări. Mai mult ca sigur, s-ar putea să nu fie, dar să cedeze însă câteva funcţii nu prea importante în judeţ, cu care, vrând-nevrând, dl. Calotă de la PLR va trebui să se mulţumească. (Gh.P.)

2 Comments

  1. Sa traiasca domnul Calota sa ne ajute si pe noi soldatii disciplinati ai partidului!Am muncit domnule Calota pentru mata si restul!!!!Da si mie niste ore la scoli sau la altceva!!!

  2. Se vorbeste prin urbea noastra ca domnul Calota Ica va fi numit Ministrul Agriculturii in Guvernul Tariceanu.
    Sa nu uitam ca a fost director general al Directiei Agricole in Guvernu Tariceanu in perioada 2005-2008 asa ca ii uram succes

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.