Politic

Pe surse: Florică Mara trece la PNL

După fuziunea ratată cu PMP, progresiştii din judeţ, în frunte cu fostul preşedinte UNPR Teleorman Florică Mara, se pregătesc să facă trecerea la PNL. În acest sens, după mai multe discuţii purtate cu actuala conducere a PNL, Florică Mara a luat, se pare, decizia de a se alătura reprezentanţilor dreptei din judeţ şi de a pune umărul la obţinerea unui rezultat cât mai bun la scrutinul pentru parlamentare.

În perioada imediat următoare, va avea loc şi prezentarea oficială a fostului lider al UNPR Teleorman în noua sa calitate de membru PNL, potrivit unor surse liberale.

După alegerile locale de pe 5 iunie, Florică Mara a luat decizia de a sta o perioadă departe de scena politică din judeţ, declarând chiar că există posibilitatea să-şi încheie definitiv socotelile cu politica. Cu toate acestea, fostul preşedinte al UNPR Teleorman a fost curtat atât de PMP, formaţiune politică ce a fuzionat cu partidul „interesului naţional”, cât şi de ALDE. În cele din urmă, Florică Mara a ales, se pare, să rămână în politică şi să se alăture liberalilor teleormăneni. (Violeta Mocanu)

4 Comments

  1. Buna gluma calugarului!Dar ai sa fim seriosi.Ce are acest om in cap, asa cum am zis si cu alte ocazii de accepta sa-i manance altii banii pentru a se cocota in politica? Si-a batut PDL-ul joc de el cheltuind o suma imensa de bani unde s-a ales cu o perioada scurta cu functia de subprefect pentruca „doctoratul”nu l-a ajutat sa fie Prefect,dupa care a inceput sa alerge pe la alte formatiuni politice.Sigur s-a instalat in fruntea PUNRU-lui,irosindu-si banii,iar acum observ ca va repeta acelas lucru.Nu inteleg ce resorturi il impinge sa faca aceste miscari,ca practic el nu are nici o ideologie pe care sa o implementeze si sa ramana ceva in urma lui?!Ori face din snobism ori vrea sa-si „toace” banii neavand ce sa mai fac cu ei,ori sa-si mareasca CV-ul ori pur si simplu nu-l duce „tartacuta”! Stai frate si dezvoltati ceea ce ai acumulat pana acum si daca toate sunt facute pe cai cinstite vei castiga mai mult decat sa te tot bagi in cloaca asta de asa zisi politicieni care toti o fac pentru ei si nu pentru popor crezand ca poate ocolii si legile.Lucru care se intampla permanent, dar se va stopa odata si acest obicei!

  2. Exact ce le trebuia celor din PNL Teleorman! Inca un analfabet!

    • calugarul Vasile

      eu nu cred,sunt rautacisme, pentru ca am auzit ca este doctor in chimie alimentara si acolo se cere carte , nu gluma!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.