Eveniment

Pe străzile din Teleorman vor patrula militari din Olt

În București și în alte orașe din țară, Armata a început, deja, misiunile de patrulare pe străzi, așa cum prevede Ordonanța militară nr.3. Și, dacă oamenii ar putea fi intimidați de prezența tehnicii militare, autoritățile spun că nu există motive de panică, militarii fiind prezenți în stradă doar ca ajutor pentru polițiști și jandarmi.

Concret, articolul 10 al Ordonanței militare nr.3 prevede că “Ministerul Apărării Naționale asigură, la solicitarea ministrului afacerilor interne: preluarea în pază a unor obiective a căror protecție este asigurată în prezent de către Jandarmeria Română; personal și mijloace logistice pentru sprijinirea activităților de ordine publică; personal și mijloace logistice pentru sprijinirea activităților Poliției de Frontieră Române, în punctele de trecere a frontierei de stat”.

În Teleorman, însă, nu mai există de ani de zile unități militare, care ar putea asigura, la nevoie, necesarul de personal și mijloacele logistice menționate de ordonanța militară. Prin urmare, pe străzile din județ vor patrula, în cazul în care situația o va cere, efective de militari din alte județe, care stau mai bine la acest capitol. În acest sens, a fost aprobată varianta ca, în cazul în care reprezentanții Ministerului de Interne vor solicita, pe străzile din Teleorman să patruleze militari aduși din Olt.

3 Comments

  1. Cataline! eti prost de bubuii ,va meritati saoarta tu si cei ca tine e si pacat sa nu va fure la cat sunteti de prosti.

  2. Pentru fraiericiul de dan…Desfiintarea garnizoanelor militare din Teleorman a fost facuta de Mapn acum 20 ani dupa ce aceasta masura s-a discutat in CSAT.Ca dragnea a cumparat fostele locatii e o alta discutie.Toti tampiteii au ajuns sa-si dea cu parere despre niste chestiuni care-I depases

  3. UNITATILE MILITARE LE-A CIORDIT DRAGNEA PUSCARIASUL .DE CE NU SPUNETI ADEVARUL? 5 UNITATI LA TURUNU MAGURELE LE-A TRNSFORMAT IN FEUDA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.