Social

Patru unități de învățământ din Teleorman, dotate cu echipamente IT din partea Asociației Ateliere Fără Frontiere

Echipa Ateliere Fără Frontiere derulează, în cadrul acțiunii sociale Dăm Click pe România!, un program prin care laboratoarele de informatică a patru instituții de învățământ din județul Teleorman vor fi dotate cu echipamente IT recondiționate în atelierul educlick. Cu acest prilej, este celebrat și cel de-al 3.000 lea calculator recondiționat donat în anul 2022. În cadrul vizitelor la școli, Ateliere Fără Frontiere și-a propus să ajute și la instalarea noilor echipamente și să discute atât cu cadrele didactice, cât și cu elevii despre nevoia de digitalizare în județ.

Astfel, Grădinița nr. 1 Stejaru, Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, Școala Gimnzială “Dan Berindei” și Colegiul Național “Anastasescu”, din Roșiori de Vede vor primi joi, 17 noiembrie, echipamentele IT. “Alături de noi, va participa doamna Loredana Samoilă, responsabil Relații Publice și Comunicare Kaufland România, care va puncta importanța parteneriatului strategic dintre Kaufland România și Ateliere Fără Frontiere. De asemenea, ea va explica participanților cum pot avea un comportament mai responsabil față de mediu, prin colectarea selectivă a deșeurilor”, transmit reprezentanții asociației.

Asociația Ateliere Fără Frontiere este un ONG care lucrează cu persoanele vulnerabile, cărora le oferă un loc de muncă în atelierele lor dezvoltate în jurul conceptului de economie circulară (educlick, remesh, bio&co) și îi pregătesc pentru piața muncii din România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.