Social

Patru proiecte admise la Concursul local de tineret 2021

Cele patru proiecte înscrise la Concursul local de proiecte de tineret 2021 au trecut etapa de evaluare tehnică și financiară, potrivit informațiilor furnizate de Aurora Conțeșteanu, consilier în cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Teleorman.

În prima etapă, cea de verificare a conformității administrative și a eligibilității solicitantului, partenerului și a proiectului, din cele patru proiecte înscrise, doar două au fost declarate “conforme și eligibile” – “ONG – DEVELOP Dezvoltarea capacității și relevanței organizațiilor de tineret din județul Teleorman prin creșterea gradului de implicare civică a tinerilor în proiecte de dezvoltare durabilă” și “EDUTEC – Inovație digitală și viitorul cetățean într-un mediu tehnologic”. Celelalte două, respectiv “Fii T.A.Re dacă ești din Teleorman (Tineri Antreprenori Responsabili din Teleorman)” și “Succesul vine din Online” au fost declarate “neconforme și neeligibile”, având dosarele incomplete și neconforme. Ulterior, solicitanții au avut posibilitatea depunerii contestațiilor, ale căror rezultate finale au fost afișate pe 28 iulie.

Recent, în cea de-a două etapă, cea de evaluare tehnică și financiară, toate cele patru proiecte au fost admise de Comisia de Evaluare, potrivit sursei citate. Astfel, proiectele “ONG – DEVELOP Dezvoltarea capacității și relevanței organizațiilor de tineret din județul Teleorman prin creșterea gradului de implicare civică a tinerilor în proiecte de dezvoltare durabilă” și “EDUTEC – Inovație digitală și viitorul cetățean într-un mediu tehnologic”, declarate eligibile data trecută, au obținut cele mai mari punctaje în această etapă, și anume 75.34, respectiv 61.99.

Cât despre celelalte proiecte, “Fii T.A.Re dacă ești din Teleorman (Tineri Antreprenori Responsabili din Teleorman)” are un punctaj total de 53.34, iar “Succesul vine din Online” are un punctaj total de 51.34, fiind admise, de asemenea, amândouă.

Aurora Conțeșteanu transmite că urmează perioada de contestații aferentă acestei a doua etape, iar în data de 17 august se vor afișa rezultatele finale, definitive. Astfel, dacă cele patru proiecte vor fi admise definitiv, limita maximă pentru un singur proiect este de 26.184,6 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.