Politic

Patru primari PSD din Teleorman au plecat la PNL / La fel și singurul edil PLUS din județ

În perioada premergătoare alegerilor locale din septembrie 2020, deveniseră obișnuință informațiile potrivit cărora primari social-democrați părăseau partidul și se alăturau liberalilor teleormăneni.
Iată că, acum, astfel de mișcări revin pe scena politică din județ și aflăm că patru edili care au câștigat alegerile candidând din partea Partidului Social Democrat Teleorman au decis să se îndrepte către formațiunea condusă de Eugen Pîrvulescu.
Este vorba despre primarii de la Plosca, Rădoiești, Sfințești și Drăcșenei.
De asemenea, surse politice spun că tot spre PNL Teleorman s-a orientat și primarul de la Drăgănești de Vede, singura primărie din județ câștigată de PLUS Teleorman la alegerile locale de anul trecut.
După scrutinul din septembrie 2020, din totalul de 97 unități administrativ-teritoriale din Teleorman, 48 au fost adjudecate de PSD, 48 de PNL, iar o primărie a revenit PLUS. 

2 Comments

  1. Karino Karino

    Intrebare : In jurnalismul de calitate pe care il practicati nu se semneaza ,,articolele„?

  2. USR Teleorman

    Cu privire la articolul dumneavoastră de mai sus, vă asigurăm că primarul comunei Drăgănești de Vede, Marius Stanciu este membru al USR Teleorman și nu mai departe de săptămâna trecută a fost ales Președinte al Filialei Locale Drăgănești de Vede, alegeri rezultate în urma fuziunii dintre USR și PLUS.

    De asemenea, vă reamintim că în cadrul Consiliului Local Drăgănești de Vede activează alți 5 colegi, membri USR, printre care și viceprimarul comunei. Orice schimbare a partidului politic din care au făcut parte la momentul alegerilor locale duce implicit la pierderea mandatului de consilier local.

    Vă rugăm ca pe viitor, pentru a nu da curs zvonurilor nefondate, să consultați în prealabil, persoana vizată sau conducerea județeană a USR, astfel având o imagine completă a știrilor pe care le oferiți teleormănenilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.