Eveniment

Patru pompieri teleormăneni ajută la stingerea incendiilor din Grecia

Patru pompieri teleormăneni s-au alăturat colegilor din țară pentru a ajuta la stingerea incendiilor cu care se confruntă Grecia. Plt. adj. șef Ciongaru Iuliu Florin, plt. adj. Ilie Bazavan, plt.adj. Rizea Toma Cristian și sg. maj. Rezeanu Alexandru Florinel, din cadrul Detașamentelor de Pompieri Turnu Măgurele și Zimnicea, sunt cei patru salvatori teleormăneni care, fără să stea pe gânduri, s-au alăturat celorlalți colegi din țară pentru a da o mână de ajutor cetățenilor din Grecia, anunță ISU Teleorman.

„Astăzi, de cum au ajuns acolo, au și primit prima misiune importantă, pentru localizarea și stingerea unui incendiu care se manifesta în proximitatea unui spital din localitatea Alexandroupolis. Pompierii români din cadrul modulului național specializat de stins incendii de pădure și-au terminat cu succes prima misiune, iar la solicitarea ofițerului de legătură elen, aceștia s-au deplasat în zona Dadia, pentru o altă intervenție.

În aceste momente, colegii noștri acționează pentru stingerea unui incendiu, pe un front de peste 3 km.

Îi felicităm pentru tot ceea ce fac, zi de zi, cu pasiune, curaj și devotament, reprezentând cu mândrie pompierii militari români și România!

Vă dorim misiuni încheiate cu succes și să vă întoarceți cu toții sănătoși!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.