Eveniment

Patru noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în Teleorman

74 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până miercuri, 15 aprilie, cu patru mai multe decât la precedenta informare, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru marți, 14 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 70 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

14 cazuri de COVID-19 au fost confirmate numai la Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas. La unitatea medicală din Roșiori, 14 din cele 15 probe prelevate au avut rezultat pozitiv. Alte 15 cazuri dintre cele confirmate, până miercuri, sunt din localitatea Mereni.

Până miercuri, 15 aprilie, la nivel național au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 362 de persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 337 de noi cazuri de îmbolnăvire.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.