Eveniment

Patru fotbalişti de la ACS Drăgăneşti Vlaşca au fost implicaţi într-un accident

draganesti-vlascaÎn ziua de sâmbătă, 24 septembrie, o maşină în care se aflau patru fotbalişti ai echipei ACS Drăgăneşti Vlaşca a fost implicată într-un accident rutier destul de grav. Cei patru tineri veneau dinspre Drăgăneşti Vlaşca şi se întreptau spre terenul din Botoroaga, acolo unde sâmbătă a jucat echipa ACS Drăgăneşti Vlaşca, în cadrul etapei a 5-a din campionat. La un moment dat, maşina cu care se deplasau cei patru sportivi a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un pom de pe partea stângă a drumului. Urmările impactului au fost destul de grave: un fotbalist (A. Siteavu, portarul echipei) a ajuns la Spitalul Municipal din Bucureşti, cu multiple fracturi, jucătorul B. Daşa a fost internat tot în Bucureşti, cu mai multe fracturi la mâini, iar jucătorul de origine africană Sidime, a fost internat în Spitalul de Urgenţă din Alexandria, cu lovituri în zona bazinului. Din câte se pare, cel mai uşor a scăpat şoferul maşinii respective, cel care, din câte se pare, a produs accidentul în momentul când ar fi făcut o depăşire puţin mai riscantă.

Conform comunicatului transmis de IPJ Teleorman, prin purtătorul de cuvânt Teodora Dragole, accidentul petrecut sâmbăta trecută a avut loc în următoarele împrejurări: în data de sâmbătă, 24 septembrie a.c., la ora 11.33, echipa operativă a Poliţiei Rutiere Videle a fost anunţată cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 503, în afara localităţii Târnava, comuna Botoroaga. S-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Bujoreni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 503, dinspre Drăgăneşti Vlaşca spre Botoroaga, având alte preocupări în timp ce conducea, a pierdut controlul volanului, maşina părăsind partea carosabilă, lovindu-se de un copac aflat pe partea stângă a drumului. A rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, dar şi a altor trei persoane, aflate în maşină. Acestea au fost transportate la spital, pentru efectuarea de investigaţii medicale. Şoferul maşinii a fost testat de poliţişti, pentru stabilirea alcoolemiei, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză, poliţiştii din Videle au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, soluţia urmând să fie luată prin Parchet.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.