Eveniment

Patru dintre cei șase membri ai familiei aduse, joi, la Secția de boli infecțioase de la Alexandria au coronavirus/ Pentru ceilalți doi nu au sosit rezultatele

Cei doi părinți și doi dintre cei patru copii aduși, joi, de echipajele specializate ale ISU Teleorman la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, sunt infectați cu noul coronavirus. Pentru ceilalți doi copii ai familiei nu au sosit rezultatele de la Institutul Matei Balș.

Așa cum prevede procedura, cele patru persoane infectate cu coronavirus vor fi transportate la București, la un spital care tratează pacienți cu COVID-19. Ceilalți doi copii, în funcție de rezultatele testelor, vor merge cu părinții la un spital din București sau vor rămâne în continuare, în carantină, într-o formulă pe care o vor găsi autoritățile.

Cei doi adulți împreună cu cei patru copii ai lor s-au întors în țară, din Germania, la începutul săptămânii și au mers direct într-un centru de carantină din județ, așa că în cazul lor ancheta epidemiologică n-ar trebui să dureze sau să furnizeze “surprize”.

Informația nu a fost confirmată, oficial, de autoritățile județene, comunicarea pe informații despre persoanele confirmate pozitiv de testele COVID-19, precum și despre starea acestora de sănătate fiind interzisă de autoritățile centrale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.