Eveniment

Patru bărbați din Turnu Măgurele, reținuți pentru mai multe furturi

Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Zimnicea au dispus reținerea a patru bărbați din Turnu Măgurele, cercetați în cadrul unor dosare penale întocmite în cazul săvârșirii mai multor furturi.

Potrivit IPJ Teleorman, în urma administrării probatoriului, a fost dispusă reținerea a patru persoane cercetate, bărbați cu vârste cuprinse între 15 și 53 de ani, toți din Turnu Măgurele.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele cercetate ar fi sustras, la data de 13 mai a.c., două oi ce aparțin unui bărbat din localitatea Piatra, iar în ziua de 20 mai a.c., ar fi sustras mai multe produse de îngrijire personală și alimentare, dintr-o societate comercială situată în comuna Pietroșani. Totodată, aceștia ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială din comuna Piatra, în anul 2023.

Astfel, trei dintre ei sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt (unul sau mai multe acte materiale), iar cel de-al patrulea este cercetat pentru furt și complicitate la furt.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de comiterea infracțiunilor, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Comments are closed.