Eveniment

Patru bărbați din Bogdana și Furculești, reținuți pentru furt, în urma unor percheziții domiciliare

Polițiștii din Videle au efectuat o serie de cercetări cu privire la identificarea autorilor mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale situate pe raza comunelor Islaz și Bogdana, fapte comise începând din luna octombrie 2016, iar marți, 3 ianuarie 2017, au fost efectuate șapte percheziții domiciliare la locuințele a șapte persoane bănuite de comiterea acestor infracțiuni.

De la locațiile percheziționate, situate în comunele  Bogdana și Furculești, au fost ridicate mai multe obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor.

Față de patru dintre suspecți, bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani, doi din comuna Bogdana, județul Teleorman, și doi din comuna Furculești, județul Teleorman, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia  fiind introduși  în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  din cadrul I.P.J. Teleorman, în cursul zilei de miercuri fiind prezentați  Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle în vederea dispunerii măsurilor corespunzătoare. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.