Eveniment

Patru bărbați din Băcălești, cercetați pentru încăierare, au fost reținuți de polițiști

Patru bărbați din localitatea Băcălești, cu vârste cuprinse între 20 și 53 de ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, au fost reținuți de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Roșiori de Vede.
Potrivit IPJ Teleorman, activitatea infracțională reținută în sarcina persoanelor bănuite constă în aceea că, la data de 4 februarie, în localitatea de domiciliu, în jurul orei 10:00, folosindu-se și de un obiect contondent, s-au lovit reciproc, în urma unui scandal izbucnit pe fondul unor discuții mai vechi, trei dintre ei necesitând îngrijiri medicale.
În urma administrării probatoriului, față de cele patru persoane cercetate a fost dispusă măsura reținerii, bărbații fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentați instanței de judecată.

Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.