Eveniment

Patru accidente rutiere în Teleorman, în doar câteva ore

Sâmbată după-amiaza s-a produs un accident rutier între localitățile Crângu și Turnu Măgurele, fiind implicate trei  autoturisme. La eveniment au intervenit trei echipaje de pompieri, cu două ambulanțe SMURD și o autospecială de stingere, iar din cadrul Serviciului de Ambulanță Teleorman, două echipaje medicale. În urma acestui accident au rezultat două victime, de gen feminin, conștiente și cooperante, cu traumatisme la nivelul membrelor, preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate.
La fața locului, misiunea pompierilor a continuat cu asigurarea măsurilor P.S.I. și sablarea carosabilului, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.
Un alt accident rutier a avut loc pe raza localității  Brânceni. În acest caz a fost vorba de un autoturism implicat, două victime neîncarcerate, conștiente și cooperante. Au intervenit două echipaje de pompieri, cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu un echipaj medical. Persoanele implicate au refuzat să meargă la spital, cazul rămânând în atenția autorităților competente pentru cercetări.
Tot sâmbătă a mai avut loc un accident rutier pe raza localității Mavrodin. De această dată au fost două autoturisme implicate. Au fost anunțate două victime și s-a intervenit cu trei echipaje de pompieri, o mașină de stingere, o descarcerare si o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu un echipaj medical.
Spre seară, alte două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe raza localității Frăsinet. A fost anunțată o  victimă, iar la fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o mașină de stingere și un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman, transmite biroul de presă al ISU Teleorman.

O tânără, de aproximativ 15 ani, a fost preluată de echipajul SAJ Teleorman, cu multiple traumatisme și transportată la UPU Alexandria.

Ulterior, de la locul accidentului a mai fost preluată o victimă de către SAJ Teleorman, de gen masculin, care a acuzat dureri la nivelul gâtului.

La acest eveniment, pompierii au asigurat măsurile PSI cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.