Politic

Parlamentarii PSD vor vota moțiunea la vedere, anunță senatorul Dănuț Cristescu

Partidul Social Democrat a luat decizia ca parlamentarii săi să-și exprime votul la moțiunea de cenzură cu bilele la vedere, motivul fiind acela de a fi înlăturată, astfel, orice îndoială. De asemenea, conducerea PSD a anunțat că a solicitat șefilor celor două camere să identifice soluții astfel încât și parlamentarii bolnavi de COVID-19 să-și poată exercita votul la moțiunea de cenzură de mâine.
„Votăm la vedere! Fiecare zi cu Guvernul Cîțu în fruntea țării reprezintă o catastrofă pentru România, un etern haos, întreținut prin concursul lui Klaus Iohannis.
În loc de România educată avem:
– România sărăcită prin pierderea controlului asupra prețurilor la energie electrică, gaze, alimente de bază și combustibili.
– România în colaps sanitar
Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR nu a luptat cu pandemia. Ci, dimpotrivă, a zădărnicit combaterea acesteia, dar și tratarea bolilor cronice.
– România needucată, prin joaca de-a învățământul și bătaia de joc aferentă la adresa a zeci de mii de elevi, dascăli si părinți”, spune senatorul PSD de Teleorman, Dănuț Cristescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.