Politic

Parlamentarii de Teleorman au aflat în ce comisii vor activa

La scrutinul de pe 6 decembrie, teleormănenii au trimis în Parlament, pentru următorii patru ani, cinci deputaţi şi doi senatori. Astfel, liberalii au trimis în Camera Deputaţilor trei reprezentanţi, în timp unul dintre cele două mandate de senator a revenit PNL în judeţul Teleorman. Social-democrații au câștigat, în schimb, două mandate de deputat şi unul de senator.

După validarea mandatelor parlamentarilor aleşi la scrutinul de pe 6 decembrie, Camera Deputaţilor și Senatul au aprobat componenţa numerică şi nominală a comisiilor permanente.

În ceea ce-i privește pe parlamentarii din Teleorman, liberalul Costel Barbu va activa în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii, în timp ce colegul său de partid, deputatul Calotă Florică Ică va activa în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice. Maria Stoian va activa, potrivit datelor publicate pe pagina de internet a Camerei Deputaților, în  Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare.

Social-democratul Florin Piper Savu va activa în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, în timp ce colegul său de partid, deputatul Paul Stancu va activa în Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare.

La Senat, liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu va activa în Comisia pentru constituţionalitate, liberalul fiind, totodată, ales și în funcția de secretar al Biroului Permanent al Senatului.

Cel de-al doilea senator de Teleorman, social-democratrul Dănuț Cristescu va activa în două comisii, respectiv în Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital și în Comisia pentru administraţie publică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.