Politic

Panagiotis Vogiatzis şi-a dat demisia de onoare de la conducerea PNŢCD Teleorman

Carmen Dumitrescu

După ce Marian Zlotea, liderul judeţean al democrat-liberalilor, şi-a dat demisia de onoare din funcţia ocupată, în contextul rezultatelor slabe obţinute la alegerile parlamentare, a venit rândul şi altor lideri din fosta Alianţă România Dreaptă să facă acelaşi pas nobil. Astfel, liderul ţărăniştilor creştin-democraţi teleormăneni, Panagiotis Vogiatzis, şi-a prezentat şi el demisia din funcţia ocupată, motivând gestul tot prin rezultatele foarte slabe obţinute la alegerile parlamentare, când ARD nu a reuşit să obţină decât un singur mandat de parlamentar în Teleorman.

Evident, aceste rezultate vor marca pentru multă vreme de acum înainte actuala opoziţie teleormăneană, pusă în postura de a se regrupa pentru a-şi recâştiga popularitatea trecută sau, măcar, pentru a reduce din imaginea negativă proiectată asupra ei de liderii centrali, atât de antipatici românilor. Trebuie făcută şi precizarea că omul de afaceri Panagiotis Vogiatzis nu a ocupat foarte multă vreme scaunul de lider al ţărăniştilor teleormăneni, numirea sa concretizându-se la câteva zile după începerea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. În acest moment, despre viitorul acestui partid în Teleorman se ştiu foarte puţine lucruri, la fel cum s-au ştiut foarte puţine lucruri şi pe timpul funcţionării sale în timpul pregătirii şi desfăşurării alegerilor.

ARD Teleorman a mai avut o componentă politică, mai precis Partidul Forţa Civică, condus în judeţ de un alt om de afaceri celebru, Eugen Pârvulescu. Rămâne de văzut dacă, în condiţiile demisiilor de onoare ale lui Marian Zlotea şi Panagiotis Vogiatzis, şi el va simţi nevoia să-şi recunoască înfrângerea ca lider de partid, dând astfel şansa unui alt politician să speculeze şansa politică a Forţei Civice pe termen lung.

2 Comments

  1. CE DE GRECI IN TELEORMAN…! PANAYOTIS PARCA IL CHEAMA SI PE GEORGE MICHAEL ,DATI DREACU ASTIA AU RAMAS DIN PERIOADA FANARIOTA, CA SI PARTIDU PE CARE IL REPREZINTA PNTCD ARE ACELEASI APUCATURI CA FANARU’…

  2. E ROMAN DIN TELEORMAN ? SAU TRAIM IN GRECIA SI NU STIU SI EU ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.