Sport

Până pe 20 iulie s-au făcut înscrieri în Liga a 3-a. FCM Alexandria a depus cererea de înscriere, urmează afilierea la FRF!

În urmă cu câteva săptămâni, FRF a anunţat ca termen-limită de înscriere în ediţia de campionat 2016-2017 a Ligii a 3-a data de miercuri, 20 iulie. Până la această dată, echipele cu drept de participare în eşalonul trei naţional trebuie să îndeplinească simpla formalitate de a depune o cerere de înscriere, urmând ca în perioada de după această dată să fie îndeplinite şi alte formalităţi.

Nou-promovată în Liga a 3-a, FCM Alexandria a depus în data de 19 iulie (marţi) formularul de înscriere în Liga a 3-a, după cum a precizat preşedintele clubului, Bogdan Ciobanu, care a ţinut să precizeze că “în zilele următoare trebuie să depunem cererea de afiliere la federaţie, pentru a fi acceptaţi în competiţie”.  După ce se încheie procesul de înscriere al echipelor, FRF va anunţa componenţa seriilor Ligii a 3-a în noul sezon, în care, pe lângă echipele cu drept de participare pe criteriu sportiv, mai pot fi primite echipele aparţinând cluburilor din Ligile 1 şi 2 (echipa a doua a cluburilor respective).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.