Politic

Până pe 2 mai, organizațiile locale, orășenești și județene ale PNL își vor alege conducerea

Convenţia Naţională a PNL, în cadrul căreia se va alege conducerea națională a partidului, va avea loc pe 17 iunie.

În cadrul comisiei de organizare a Convenției PNL s-a stabilit, totodată, că, în cursul acestei săptămâni, vor avea loc atât Biroul Politic Național, cât și Consiliul Național Extraordinar, în care va fi discutat calendarul alegerilor.

De asemenea, în PNL s-a constituit inclusiv comisia de modificare a statutului, în care anumite propuneri de modificare care vin de la filiale vor fi supuse aprobării Consiliului Național.

Până la stabilirea calendarului, un lucru este cert: în PNL, alegerile se vor face de jos în sus, de la organizațiile locale și orășenești la cele județene, pentru care termenul limită este data de 2 mai.

În organizaţia din judeţ a liberalilor, alegerile interne vor avea loc, se pare, spre finalul lunii martie sau cel târziu în luna aprilie, iar potrivit unor surse din partid, pentru actualul preşedinte PNL, Eugen Pîrvulescu, se anunţă concurenţă serioasă, printre cei care aspiră la prima funcţie din filială fiind consilierul local de la Turnu Măgurele, Claudiu Crăcea, fostul consilier judeţean, Adrian Savu, deputatul Mara Calista, dar şi proaspăt intratul în PNL, Florică Mara. (Violeta Mocanu)

6 Comments

 1. Când vă lăsați, mă băieți, de comentat la orice știre PNL cu aceleași replici de alienați mintal? Măcar mai schimbațile și voi, mai sfătuiți-vă cu nenea Scutelnicu, poate veniți cu altele noi.

 2. catre doamna Calista (ce pare mai sanatoasa la cap)

  puneti oameni noi cu buna reputatie ,cinstiti , inteligenti cu priza la public la organizatiile locale. indepartatii urgent pe cei ce conduc acum , Specimene corupte si imbecile- daca vreti sa mai luati barem 10% din voturi la urmatoarele alegeri. partidul BRATIENILOR SE VA DUCE DUPA CEL AL LUI MANIU -EROU SI MARTIR UCIS DE ALDE visinescu

  • calugarul Vasile

   Extras din statutul PNL
   3B. Pierderea calităţii de membru
   Art. 22
   Calitatea de membru al PNL se pierde prin retragere, radiere sau excludere.
   …..
   5. Persoana condamnată penal definitiv pierde de drept și automat calitatea de
   membru PNL.
   6. Achitarea persoanei condamnate penal încetează suspendarea și șterge efectele
   ei de drept.
   7. Reabilitarea persoanei condamnate penal definitiv înlătură excluderea și
   efectele ei de drept

 3. Galben-Albastru

  Ce cauta aceste 2 personaje de comedie in fotografia realizata la sediul PNL.
  Atat Florica Mara cat si Pirvulescu sunt 2 personaje care nu au nimic comun cu doctrina liberal. Florica Mara si Pirvulescu Eugen sunt 2 anafabeti care au terminat liceul la seral iar facultatile stiu unde sunt pentru ca au fost sa-si ridice diplomele(nu cunosc salile unde se tin cursurile).
  Adevaratii liberali teleormaneni (dr. Gavanescu,Marin Almajan,etc) ce zic de aceste calicaturi(MARA si Pirvulescu) care au acaparat PNL in Teleorman?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.