Sport

Pamimai Videle – Rapid Buzescu 4-2; Au întors rezultatul după pauză!

Unul din jocurile considerate disproporţionate din etapa a 5-a, Liga a 4-a judeţeană, era considerat cel dintre campioana judeţeană en-titre Pamimai Videle şi ultima clasată, Rapid Buzescu. Numai că, în teren, lucrurile au stat mult diferit decât previziunile celor care urmăresc jocul. Primii care au dominat jocul, şi au făcut-o destul de autoritar, prin prisma scorului, dar şi a ocaziilor avute, au fost oaspeţii, cei care au surprins prin modul organizat în care au abordat partida. Cu un jucător în forma bună, Cobzaru, oaspeţii au pus în dificultate echipa din Videle, iar concretizarea superioriotăţii avea să apară după primul sfert de oră, când Cireadă a deschis scorul (0-1, ’16). O mare ocazie a amfiotrionilor, la jumătatea reprizei, prin Barbu, avea să fie irosită cu seninătate, iar Buzescu avea să lovească din nou, în minutul 43, prin acelaşi Cireadă, care a dus scorul la 0-2 la pauză!

Puţini din spectatorii prezenţi la terenul din Videle mai credeau că Pamimai are forţa să revină pe tabelă, mai ales că jocul părea că se duce spre prima victorie a oaspeţilor. Numai că, în repriza secundă lucrurile au stat altfel. Zvobodă a redus din diferenţă în min. 53, după o intercepţie care a dejucat pasul avansat al fundaţilor adverşi, iar A. Ionescu a înscris din penalti, şase minute mai târziu. La faza respectivă, fundaşul Bădiţă a fost eliminat de arbitru, astfel că oaspeţii au rămas în zece, pentru jumătate de repriză. Meciul a căpătat conotaţii destul de tensionate, însă în minutul 82, gazdele reuşesc să înscrie golul de 3-2, prin M. Nicodim, care avea să aducă liniştea la echipa din Videle. Mai mult, în minutul 90, atacantul Grecu a mai înscris o dată pentru Pamimai, astfel că întoarcerea de scor de la Videle a fost una greu de anticipat, la jumătatea jocului!

– Pamimai Videle – Rapid Buzescu 4-2; pentru Pamimai au jucat: Cristea, Popa, Ţărăgrădeanu, Zvobodă, Voicu, Barbu, Nicodim, Ciobanu, Grecu, Nină, Olteanu; au mai intrat Ionescu, Vâlcea, Marica; antrenor Iulian Burcea. (B. Pană / M. Ionescu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.