Sport

Pamimai Videle este pregătită pentru următorul sezon

Mai sunt câteva zile până la startul următorului sezon fotbalistic al Ligii a 4-a şi la Videle pregătirile pentru campionat au intrat în linie dreaptă. Conducerea clubului, prin preşedintele Dan Petrescu – fost arbitru internaţional şi actual observator de la nivelul Ligii 1, şi cu sprijinul Primăriei locale, reprezentată în stafful echipei de viceprimarul Florin Nedelcu, a demarat un proiect destul de ambiţios, care are ca scop principal formarea unei echipe competitive; iar finalitatea imediată a acestui proiect pare să fie câştigarea campionatului judeţean al Ligii a 4-a şi promovarea în Liga a 3-a!

În acest sens, pregătirea echipei a fost asigurată în această vară, mai întâi de antrenorul Sorin Colceag, după care, acum o lună de zile, a fost adus pe bancă antrenorul Cornel Nica, a reuşit într-un timp foarte scurt să pună pe picioare o echipă destul de competitivă. Iar evoluţia jucătorilor care compun lotul la Videle este în creştere, lucru evidenţiat şi de rezultatele pozitive din această vară; astfel, în ultimele jocuri, echipa Pamimai Videle a înregistrat următoarele rezultate:

– 4-1 cu Comprest GIM Bucureşti (d);

– 2-1 cu Juventus Bucureşti (d);

– 9-1 cu Spicul Bucureşti (a); golurile au fost marcate de R. Ioniţă (4), A. Voicu, I. Alexandru, A. Matache, Mihalache, Olteanu.

Conducerea clubului Pamimai Videle, desemnată în această vară, cuprinde următoarele persoane: Dan Petrescu – preşedinte; Florin Nedelcu – vicepreşedinte; Cătălin Călina – delegat de echipă; Ilie Burcea – antrenor al centrului de copii şi tineret; Ionuţ Ţurlete – director sportiv; G. Burlacu, V. Popescu, M. Oprescu – membri.

 

Se schimbă denumirea echipei?

Deşi echipa Pamimai Videle este una relativ tânără în fotbalul teleormănean – echipa a luat fiinţă în vara anului 2011, iar în primăvara anului 2012 s-a transformat în club sportiv, deja se aude despre o schimbare a denumirii echipei. Astfel, din surse credibile, se pare că s-a demarat documentaţia necesară pentru schimbarea denumirii clubului în «Unirea Petrolul Videle», care ar urma să preia activul şi pasivul echipei Pamimai.

B. Pană / Mihai Ionescu (Videle)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.