Sport

Pamimai Videle – Dunărea Zimnicea 2-0 – Derbi câştigat pe final de gazdă!

Unul din cele mai interesante jocuri ale etapei a 12-a în Liga a IV-a judeţeană a avut loc la Videle, între două echipe “de oraş”, Pamimai Videle şi Dunărea Zimnicea. În faţa a aproape 100 de spectatori, din care aproape jumătate au venit de la Zimnicea!, cele două echipe au jucat destul de şters în prima repriză, în care s-au consemnat două ocazii serioase; mai întâi, oaspeţii din Zimnicea au trecut pe lângă deschiderea scorului, după ce au trimis mingea în bară (în min. 8), pentru ca gazdele să irosească o şansă de a marca în min. 38, prin atacantul Olteanu. Repriza secundă a avut un ritm mai bun, fazele la cele două porţi s-au înmulţit, iar publicul a avut parte de un joc mai spectaculos. Pe fondul unui joc echilibrat, golul s-a lăsat aşteptat până în min. 75, când s-a deschis scorul: o acţiune prelungită a gazdelor în careul echipei din Zimnicea, mingea ajunge la mijlocaşul Nină, care şutează la semiînălţime pe colţul lung şi Leocă este bătut! Spectatorii gazdelor aveau motive să fie mulţumiţi, însă reacţia oaspeţilor, impulsionaţi de galeria care i-a însoţit, a venit rapid; numai că, în următorul sfert de oră, zimnicenii au ratat trei mari ocazii de gol, făcându-l omul meciului pe portarul gazdelor, Raportaru, care a reuşit să menţină intactă poarta Pamimaiului!

Arbitrul Florin Ochea (Turnu Măgurele) a arătat patru minute de prelungiri, iar cele două echipei jucau cu “garda jos”, astfel că orice se putea întâmpla la acest meci. Iar după o ocazie a oaspeţilor, gazdele pornesc pe contraatac, prin A. Ionescu, care centrează foarte bine pentru fundaşul Mincă, iar acesta după o preluare scurtă, îl învinge pe portarul oaspeţilor. S-a terminat 2-0 pentru Pamimai Videle (echipă care a rezistat mai bine fizic), astfel că gazdele obţin 3 puncte importante, depăşind astfel perioada mai puţin reuşit din ultimele trei etape.

Pentru echipa Pamimai Videle au jucat: Raportaru, Zvobodă, Iamandi, Ţărăgrădeanu, Mincă, Nină, Burlacu, Barbu, Grecu, Olteanu, Voicu; au mai intrat A. Ionescu, Ciobanu. (B.Pană / M. Ionescu).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.