Social

Pădurea Vedea / Cinema în aer liber timp de o săptămână

Pădurea Vedea va deveni cinema în aer liber pentru o săptămână. Începând cu 9 august, în fiecare seară, alexăndrenii pot viziona o proiecție de film, în cadrul Festivalului Ideo Ideis, ediția a 16-a. Accesul nu presupune achiziționarea unui bilet, însă cei interesați trebuie să își rezerve loc în prealabil la numărul de telefon 0764 302 570.

În ceea ce privește filmele, pe 9 august, va fi proiectat filmul “Acasă”, regie Radu Ciorniciuc, de la ora 22:00. Mai apoi, pe 10 august, “Întregalde”, regie R. Muntean, este în program de la ora 22:00. Ziua următoare, pe 11 august, va fi proiectat “Poate mai trăiesc și azi”, regie Tudor Jurgiu, de la aceeași oră, iar joi, 12 august, va fi “#dogpoopgirl”, regie Andrei Huțuleac. În ultima seară de cinema în aer liber, alexăndrenii pot viziona “Monștri”, regie M. Olteanu, tot în aceeași locație, la ora 21:30.

“Ideo Ideis își are rădăcinile în Alexandria, comunitatea în care un grup de adolescenți s-a decis în urmă cu 15 ani că are nevoie de mai mult pentru propria dezvoltare. Că nu vor aștepta un teatru pentru a pune bazele unui festival de teatru care să le susțină interesele creative. La aceeași nevoie s-au conectat în ultimii 15 ani mii de adolescenți și sute de artiști și profesioniști de referință, care și-au adus explorările artistice pe străzile din Alexandria într-un program de evenimente gândit special pentru comunitate”, spun reprezentanții manifestului pe pagina oficială Ideo Ideis.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.