Eveniment

Pacient cu probleme cardiace, preluat de SMURD Roşiorii de Vede

Marţi noapte, paramedicii SMURD Roşiorii de Vede au fost solicitaţi să intervină la un pacient cu probleme cardiace, în localitatea Ciolăneşti Deal.

Deplasarea s-a realizat în condiţii de iarnă până în localitatea Ciurari unde, din cauza zăpezii viscolite, carosabilul era acoperit pe anumite tronsoane cu un strat consistent care pe alocuri depăşea un metru înălţime, existând riscul suspendării ambulanţei.

Din dispeceratul comun ISU – Ambulanţă s-a luat legătura cu personalul din Baza de lucru a Secţiei Drumuri Judeţene din municipiul Roşiorii de Vede care a trimis în sprijin două utilaje de descarcerare. Între timp, paramedicii roşioreni, conştienţi că la anumite cazuri medicale orice secundă este preţioasă, au continuat deplasarea anevoioasă, intervenind în anumite zone cu lopeţile pentru a degaja stratul de zăpadă, astfel încât pragurile create să fie trecute în condiţii de siguranţă de ambulanţă.

Până la sosirea utilajelor de deszăpezire, paramedicii rosioreni au reuşit să ajungă la persoana ce acuza probleme medicale, aceasta fiind găsită într-o stare medicală bună, stabilă, conştientă. Pacientul, un bărbat de 32 de ani, a fost monitorizat şi preluat pentru a fi transportat la Spitalul Municipal Roşiorii de Vede, traseul înspre oraş fiind mult mai facil deoarece utilajele de deszăpezire îndepărtaseră zăpada de pe carosabil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.