Politic

Organizațiile municipale și orășenești ale PNL și-au ales președinții

Cele mai importante organizații ale liberalilor din județ, respectiv cele municipale și orășenești, și-au ales conducerea pentru următorii patru ani. În perioada destinată alegerilor din organizațiile locale, liberalii și-au ales atât președinții, cât și vicepreședinții și membrii birourilor politice locale.

Primii care și-au ales conducerea au fost liberalii alexăndreni, care au decis să-i acorde votul de încredere consilierului local Haralambie Epure, cel care era de altfel și președinte interimar al organizației.

Au urmat liberalii de la Zimnicea, care au decis să meargă pe mâna Mariei Prună, și liberalii de la Videle, care l-au ales pe Cornel Gogan, și el președinte interimar al organizației, să le fie președinte în următorii patru ani de zile.

De asemenea, organizația PNL Turnu Măgurele și-a ales președintele joi, 24 mai, iar liberalii turneni au ales să meargă, în continuare, pe mâna lui Caudiu Crăcea, care a primit 168 de voturi „pentru”, în timp ce contracandidatul său, Bogdan Cocu, a primit 114 voturi „pentru”.

Ultimii care și-au ales conducerea au fost liberalii de la Roșiori de Vede, unde Adelina Sfăt a fost aleasă președinte al organizației municipale cu 76 din cele puțin peste o sută de voturi exprimate. Contracandidatul său, consilierul local Doru Ciofalcă a obținut 37 de voturi „pentru”.

Alegerile în organizațiile locale ale liberalilor din județ au fost programate pentru perioada 8-25 iunie, iar Conferința județeană care va da președintele PNL Teleorman va avea loc pe data de 8 iulie.

Calendarul anunțat de conducerea centrală a PNL prevede că, până pe data de 10 august, liberalii trebuie să finalizeze atât alegerile din organizațiile locale, orășenești și municipale, dar să și organizeze conferințele județeane, pentru a-și alege președinții de organizații.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.