Politic

Organizația TLDE Teleorman, reprezentată la Școala de Iarnă a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților de la Sinaia

Zece tineri din cadrul TLDE au fost propuși pentru a ocupa un loc pe lista ALDE la alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe 26 mai. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, la Sinaia, de președintele Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților, Claudiu Daniel Catană, în cadrul “Școlii politice de iarnă” TLDE.

Pe tema alegerilor pentru Parlamentul European a vorbit și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, liderul liberalilor și democraților precizând că obiectivul stabilit este ca partidul să obţină 15% din numărul total de voturi.

“Noi trebuie să ne fixăm un obiectiv de 15%, lucru care ar însemna cel puțin 5 mandate în Parlamentul European, ceea ce ar însemna o forță și în parlament și în grupul ALDE, în care suntem membri. Vreau să avem oameni capabili și vocali. Acesta este obiectivul pe care mi-l fixez și vi-l fixez”, le-a spus Tăriceanu membrilor TLDE prezenți la Sinaia.

Au luat parte la ediția din acest an a Școlii de Iarnă și  secretarul general ALDE Daniel Chițoiu, vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, eurodeputatul ALDE Renate Weber.

Și TLDE Teleorman a avut reprezentanți la evenimentul desfășurat la finalul săptămânii, la Sinaia, delegația fiind condusă de președintele organizației, Lucian Dascălu.

Ediția din acest an a avut drept temă “Uniunea Europeană – o construcție liberală”, iar organizatorii și-au propus să construiască o perspectivă asupra poziției și importanței României in Uniunea Europeană.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.