Politic

Organizaţia PDL Teleorman vrea excluderea lui Niţulescu din partid

Zlotea către Niţulescu: “Ori la muncă, ori acasă!”

Adrian Florescu: “Valoarea politică a lui Niţulescu este zero…”

 

 

Carmen Dumitrescu

Pentru că în ultimul timp, lucrurile nu au mers aşa cum şi-ar fi dorit, din punctul de vedere al carierei sale politice, pentru că nici un partid din judeţ nu-l doreşte în poziţia de candidat la Parlament, Teodor Niţulescu a luat decizia de a aborda o metodă mai puţin corectă pentru a se impune în PDL. Astfel, cotidianul nostru a primit nişte informaţii potrivit cărora  în cursul serii de joi a avut loc o întâlnire cu o parte a membrilor PDL din judeţ la Roşiori, la ştrand, pentru a-i convinge să îi acorde susţinerea, susţinere pe care nu a obţinut-o atunci când organizaţiile locale şi-au exprimat propunerile. Aflând despre această întâlnire a lui Niţulescu, cotidianul nostru i-a contactat pe cei din conducerea judeţeană a partidului şi răspunsurile lor pe marginea acestui subiect au fost cât se poate de clare. Deputatul Adrian Florescu a făcut, din acest punct de vedere, o declaraţie foarte clară: “Valoarea politică a lui Teodor Niţulescu este zero. Acum încearcă să se lipească de membri din partid sau din alte partide pentru a împrumuta din valoarea lor. Dar el, ca om politic, nu mai are nici un fel de valoare, fiind un personaj eminamente distructiv”.

Nici preşedintele Organizaţiei Judeţene, Marian Zlotea, nu a fost mai rezervat în declaraţii în ceea ce priveşte excluderea lui Niţulescu din partid: “Dacă realmente, acesta organizează o astfel de întâlnire, nu am altceva de făcut decât să convoc o şedinţă prin care să îl excludem pe Teodor Niţulescu. El trebuie să înţelagă un lucru: ori la muncă, ori acasă. Interesele lui personale nu ne privesc… Şi cred, sper să nu mă înşel, dar plecarea lui Niţulescu din partid ar fi un lucru bun atât pentru imaginea PDL Teleorman, cât şi pentru atmosfera din interiorul partidului”.

Cei care au fost prezenţi la întâlnire, au declarat că li s-a cerut să semneze nişte tabele, al căror antet nu le-a fost făcut cunoscut, însă li s-a spus că semnează pentru destituirea actualei conduceri a PDL Teleorman.

2 Comments

  1. valoarea dep.Florescu este seriozitatea si bunul simt

  2. Valoarea politica a Dep.Florescu care este????

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.