Politic

Organizaţia judeţeană PSD Teleorman, în căutare de preşedinte

PSD1Ioan DUMITRESCU

La sfârşitul prezentării sale ca şi candidat la preşedinţia Partidului Social Democrat, la Alexandria, Liviu Nicolae Dragnea le-a făcut social-democraţilor teleormăneni o solicitare, cerându-le să îl elibereze din funcţia de preşedinte al organizaţiei şi alegerea unui alt pesedist.

„După ziua de astăzi, înţelegeţi că trebuie să mă lăsaţi, să nu mai fiu preşedintele acestei organizaţii”, a declarat Liviu Nicolae Dragnea, lansând astfel o competiţie între social-democraţii teleormăneni pentru ocuparea respectivei funcţii. Este posibil ca în competiţia respectivă să intre preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, cu cele mai mari şanse, dar nu sunt de neglijat candidaturile nici ale senatorul Timotei Stuparu sau Tatianei Sandu, preşedintele Organizaţiei de femei Teleorman.

One Comment

  1. Trebuie cautat un presedinte de organizatie la Silistea de Videle.Actualul presedinte Constantin IONESCU-CONTI A INSTAURAT IN ORGANIZATIE UN CULT AL PERSONALITATII, in sensul ca numai el are dreptate,nu tine cont de pararile membrilor de partid iar lozica lui este-ESTI MEMBRU NOSTRU DACA IL AI DUSMAN PE ACTUALUL PRIMAR!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.