Politic

Organizaţia judeţeană a PMP se pregăteşte de alegeri – Adrian Florescu: „Voi candida cu siguranţă”

Conferinţa Judeţeană a PMP Teleorman, în urma căreia partidul îşi va alege o nouă conducere, va avea loc în cel mult 45 de zile, a precizat Adrian Florescu, fostul preşedinte al formaţiunii politice.

În ceea ce priveşte aspiranţii la funcţia de preşedinte al PMP Teleorman, certă este, deocamdată, candidatura lui Adrian Florescu, însă nu este exclus ca un alt reprezentant al partidului să intre în cursa internă până la Conferinţa Judeţeană.

„Ne pregătim de alegeri. Conferinţa judeţeană va avea loc undeva în 45 de zile – sfârşitul lunii aprilie, cel mult începutul lunii mai. Cu siguranţă voi candida pentru preşedinţia organizaţiei judeţene a PMP”, a declarat Adrian Florescu referitor la subiect.

Adrian Florescu, liderul judeţean al PMP, a fost schimbat din funcţie, alături de alţi 18 preşedinţi de organizaţii judeţene, în şedinţa Colegiului Naţional al PMP din 10 februarie. Demiterea acestora a venit în urma rezultatelor slabe onţinute la alegerile parlamentare din 11 decembrie, când niciunul dintre liderii judeţeni schimbaţi din funcţie nu a reuşit să treacă ptagul de 5%.

În cazul organizaţiei din Teleorman, în contextul în care partidul nu a reuşit să câştige niciun mandat de paralementar la alegerile de pe 11 decembrie, interimatul a fost preluat de primarul de la Mavrodin, Nicolae Stan, de altfel singurul edil al partidului din judeţ. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Observator

    In legatura cu Primarul de la Mavrodin singurul din PMP, trebuie stiut ca el a candidat ca independent si a castigat alegerile pe cont propriu, mai precis pe buzunarul lui si dupa aceea s-a inscris in PMP unde dupa cum se observa a ajuns sa i-a interimatul conducerii partidului judetean! Destul de tare,nu ? A alergat de unul singur si a esit pe primul loc!

  2. Daca nu il puneti pe domnul profesor doctor decent Costy BERECHET, va cafteste ala de va suna apa in cap!!! BERECHET PRESEDINTE, ca va bate ca inainte!!!!Ura, ura, ura, traiasca BERECHET Caftangiu!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.