Politic

Organizarea alegerilor parlamentare a intrat în linie dreaptă. Pe 10 decembrie vor fi distribuite buletinele de vot

Primarii celor 97 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţ împreună cu preşedinţii secţiilor de votare vor prelua sâmbătă, 10 decembrie, de la sediul Instituţiei Prefectului Teleorman, buletinele de vot, ştampilele şi celelalte materiale care se vor folosi la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie 2016, în baza unui grafic stabilit deja.

Pe 11 decembrie, sunt aşteptaţi la vot 326.317 de teleormăneni înscrişi în Registrul Electoral. Pentru scrutinul de duminică, Biroul Electoral de Circumscripţie a admis listele depuse de 12 formaţiuni politice, iar în cursa electorală au intrat 72 de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi 45 de candidaţi pentru Senat.

Până pe 27 octombrie, partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale sau organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri, precum şi candidaţii independenţi şi-au putut depune listele de candidaţi, respectiv candidaturile independente, pentru Senat şi Camera Deputaţilor pentru circumscripţiile electorale din ţară. În ceea ce priveşte campania electorală, aceasta a început vineri, 11 noiembrie, ora 00.00, şi se va încheia sâmbătă, 10 decembrie, ora 07.00. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.