Eveniment

Ordin de protecție emis de polițiști, după ce un bărbat din Izvoarele și-a lovit soția și fiica

Oamenii legii au emis, marți, un ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat din Izvoarele, care și-ar fi lovit soția și fiica. Incidentul s-a petrecut la domiciliul unei bătrâne, tot din Izvoarele, de care femeia agresată are grijă, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii Postului de Poliție Izvoarele au fost sesizați, în dimineața zilei de 19 noiembrie, de către o femeie în vârstă de 38 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în seara zilei de 18 noiembrie, atât ea, cât și fiica ei, o minoră în vârstă de 13 ani, au fost agresate de către soțul femeii, un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Din cercetări a reieșit că, în timp ce se aflau la domiciliul unei bătrâne pe care femeia o îngrijește, pe raza localității de domiciliu, bărbatul ar fi agresat-o fizic atât pe ea, cât și pe fiica lor, lovindu-le cu palmele în zona feței, persoanele vătămate nesolicitând îngrijiri medicale.

Oamenii legii le-au adus la cunoștință victimelor prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând faptul că există risc iminent, motiv pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.