Eveniment

Ordin de protecție emis de oamenii legii, după ce un alexăndrean și-a bătut soția și i-a spart telefonul mobil

Un bărbat de 40 de ani, din Alexandria, s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și distrugere, după ce și-a agresat fizic soția, cu care se afla în divorț, și i-a spart telefonul acesteia.

„Polițiștii din Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, totodată fiind emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care și-ar fi agresat fizic soția și i-ar fi distrus telefonul mobil”, trasnmite Poliția Teleorman.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au fost sesizați marți, 9 ferbuarie, de o femeie în vârstă de 39 de ani, din localitate, despre faptul că a fost agresată de către soț. Din cercetări a reieșit că, în timp ce se deplasa către locul de muncă, femeia a fost abordată de soțul ei, un bărbat în vârstă de 40 de ani cu care se află în proces de divorț. Bărbatul ar fi agresat-o fizic și i-ar fi distrus telefonul mobil.

Victimei i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând faptul că există risc iminent, motiv pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.