Eveniment

Ora Pământului, marcată la Roșiorii de Vede / Sâmbătă, timp de o oră, “Implică-te! Stinge și tu lumina!”

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituţii şi companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie: EARTH HOUR – ORA PĂMÂNTULUI.

“Roşiorii de Vede se alătură iarăşi campaniei EARTH HOUR şi WWF. Astfel, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Roşiorii de Vede, prin Direcţia pentru Cultură, Educaţie, Creaţie şi Sport şi Centrul EUROPE DIRECT Teleorman vă invită să arătăm lumii că avem nevoie de acţiuni urgente pentru a salva Planeta.

Implică-te şi TU şi stinge lumina sâmbătă, 26 martie 2022, între intervalul orar 20:30-21:30!

Vino alături de noi, pe platoul din faţa Primăriei, pentru a arăta că ne dorim să trăim în armonie cu Natura! Fă-ţi vocea auzită şi scrie mesaje pentru liderii mondiali că avem nevoie de PACE şi de măsuri urgente care să protejeze şi să refacă Natura până în anul 2030. EUROPE DIRECT Teleorman pune la dispoziţia participanţilor flyere pe care să-şi scrie mesajele. Acestea vor fi încărcate ulterior pe platforma Conferinţei privind Viitorul Europei”, transmit reprezentații Centrului Europe Direct, Marinela Ruşanu – manager ED Teleorman și Aurelia Bărbuţ – consilier comunicare.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.