Eveniment

Ora Pământului 2017 – instituțiile teleormănene sting lumina

Ora Pământului (Earth Hour) a fost organizată pentru prima dată de către WWF – Australia în Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand înregistrat de organizația WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global. Peste 2,2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră în acea seară, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice. Implicarea oamenilor de pe tot globul a făcut în doar câțiva ani ca Earth Hour să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

În România, Earth Hour se sărbătorește din anul 2009, fiind parte astfel din comunitatea globală de peste două miliarde de oameni.

Guvernul României va stinge luminile Palatului Victoria și în 2017 pentru a atrage atenția asupra eforturilor de conservare a energiei și resurselor naturale pentru un viitor sustenabil și responsabil față de generațiile următoare. În acest an, Ora Pământului are loc sâmbătă, 25 martie 2017, în intervalul 20:30-21:30.

Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman și toate serviciile publice deconcentrate ale ministerelor din judeţul Teleorman se implică în celebrarea Orei Pământului prin stingerea luminilor pe data de 25 martie, în intervalul orar 20:30- 21:30. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.