Sport

Opt medalii pentru karatiştii de la Alex Dojo la Cupa României

În data de 10 septembrie 2016, una din cele mai importante competiţii de arte marţiale din această perioadă, Cupa de Toamnă şi Cupa României la Karate SKDUN; întregul eveniment a avut loc în sala sporturilor “Andreea Isărescu” din localitatea Voluntari, din judeţul Ilfov. La competiţie au participat şi 11 sportivi de la clubul Alex Dojo Alexandria, pregătiţi de sensei Sorin Dincă. La finalul competiţiei karatiştii alexăndreni au obţinut un total de opt medalii, dintre care 3 medalii de aur, două medalii de argint şi 3 medalii de bronz.

Rezultatele sportivilor medaliaţi la Cupa României la Karate SKDUN şi Cupa de Toamnă au fost următoarele:

– Alexandru Dincă – medalie de aur la proba de kumite individual, Iannis Cristea – două medalii de aur, în probele Kata individual şi sambon kumite;

– Kevin Rac – două medalii de argint de argint, în probele de Kata individual şi sambon kumite;

– Alin Micu – medalie de bronz în proba de kata individual; Daria Micu medalie de bronz la proba de sambon Kumite; Andrei Purcărescu – medalie de bronz în proba de Kumite individual.

De menţionat că sportivul Alexandru Dincă (a câştigat la această competiţie proba de kumite) este de acum membru al lotului naţional al României, calificându-se pentru participarea la Campionatul Mondial de Karate, ce se va desfăşura luna viitoare în Bulgaria. În opinia clubului alexăndrean, o mare surpriză a reprezentat evoluţia spectaculoasă a sportivului Andrei Purcărescu, care după trei dispute dificile, toate câştigate, a reuşit să se impună în faţa unor oponenţi cu mult mai experimentaţi decât acesta, la o categorie cu o participare destul de numeroasă. De asemenea, un alt element spectaculos a reprezentat evoluţia impecabilă a celor doi colegi Iannis Cristea şi Kevin Rac, ambii reuşind să se impună într-o categorie la fel de numeroasă şi cu un grad de dificultate ridicat, ambii jucând finala, unde a ieşit în cele din urmă învingător sportivul mai experimentat, Iannis Cristea.

Pe lângă cei şase sportivi medaliaţi, au mai făcut parte din lotul clubului alexăndreanşi chiar au avut evoluţii bune sportivii Maria Dincă, Cătălin Anton, Eduard Anton şi Teodora Florea.

“Suntem foarte mândri de rezultatele deosebite obţinute de către sportivii noştri, dar şi de evoluţia celor care nu au reuşsit să se impună n această competiţie. Pe toţi îi felicităm şi le dorim mult succes în continuare!”, a spus antrenorul sportivilor culubului Alex Dojo Alexandria, Sorin Dincă.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.